​Udstyr til laserbehandling – ASA Laser

Med laserudstyr fra ASA Laser er det nemt og effektivt at give behandlinger til klienter. Udstyret ”gør arbejdet” for dig, mens du kan være ved klienten eller tage imod endnu en klient og påbegynde den næste behandling. Det giver mulighed for øget fokus på klienten, mere tid til flere behandlinger eller til administrativt arbejde.

Hvad er laserterapi?

Laserterapi reducerer smerter. Det er en effektiv og blid behandlingsform, hvor lyset fra laseren går ind og dæmper inflammation i kroppen og stimulerer blodcirkulationen. Laserlyset trænger dybt ind i vævet og helt ind til den enkelte celle, som bruger energien fra laserlyset til at sætte gang i kroppens naturlige reparations- og helingsproces. Med andre ord styrker laserbehandling immunforsvaret, støtter kroppens evne til at hele og optimerer cellefunktionerne i det skadede område. For klienten betyder det et kortere behandlingsforløb.

En smertefri behandlingsform

Behandling med laserterapi er udover at være effektiv smertebehandling også en smertefri behandlingsform for klienten, da behandlingen udelukkende er baseret på laserlyset. Behandlingen er helt uden bivirkninger og reducerer både inflammationer og hævelser 3-4 gange hurtigere end kroppens egen restitutionstid. Laserbehandling skaber dermed hurtigere resultater i din klinik.

Øger produktiviteten

De fritstående lasere er effektive og brugervenlige i brug og kan øge antallet af klientbehandlinger i løbet af dagen. Laseren gør selv arbejdet – når den er sat i gang, kan du enten sætte endnu en klientbehandling i gang, forberede dig til den næste, lave administrativt arbejde eller noget helt fjerde. Behandling med laserterapi kræver nemlig ikke din tilstedeværelse, når laseren først er sat i gang. Det øger således produktiviteten i din klinik samtidig med, at laseren aflaster dine hænder og krop.

Laserterapi er sikkert at anvende

Laserterapi er en veldokumenteret behandlingsform og anvender MLS teknologi som sikrer, at vævet bliver behandlet med den korrekte mængde laserlys. Det medvirker, at der ikke sker skader i vævet som følge af varmedannelse. Alle installerede behandlingsprogrammer er baseret på videnskabelig evidens, hvilket for behandleren betyder, at der altid bliver givet den rigtige mængde laserlys uanset skade. Du kan læse mere om evidens og forskningen bag her.

Hvilke fordele er der ved laserbehandling?

Der er mange fordele ved laserbehandling – både for dig som behandler men også for dine klienter.

Når du bruger laserudstyr fra ASA Laser skaber du hurtigere resultater i behandlingen af dine klienter samtidig med, at du får frigivet både hænder og tid.

Derudover er den klare fordel, at laserudstyret så at sige ”gør arbejdet” for dig, mens du tager imod den næste klient og påbegynder behandlingen. Du kan derfor behandle flere klienter samtidig og få tid til pause, praktiske gøremål eller administrativt arbejde.

Behandling med laser har også klare økonomiske fordele, da du udover at kunne have flere klienter igennem på en dag, også kan tilbyde flere former for behandlinger. Det tilsammen giver mulighed for at øge klienttilgangen i klinikken.

For klienten giver laserbehandlingen mulighed for at restituere og komme sig over en skade hurtigere end tidligere. Under processen bliver klientens smerter også mindsket, hvilket giver mulighed for at igangsætte andre tiltag som f.eks. genoptræning. Klienten vil derfor opleve at komme sig hurtigere over en skade og vende hurtigere tilbage til en almindelig dagligdag.

Kontakt os for mere information om udstyr fra ASA Laser.

CVR-nr.:​ 34047170