Om All Office

​Velkommen til All Office (tidligere Print Danmark) – en stolt virksomhed, som tilbyder skræddersyede løsninger, der dækker din virksomheds behov inden for print og arbejdsflow. Vi har gennem mange år specialiseret os i alt fra dokument-workflow og print-infrastruktur til grafiske løsninger og tilbehør til det moderne kontor. Derfor tilbyder vi i dag professionel rådgivning og løsninger til håndtering af persondata, fakturaer, Follow Me printing, Managed Print Services, dokumentarkivering, professionelle skærme, kontorartikler og grafiske opgaver.

Vi er i dag en af Danmarks største uafhængige leverandører af multibrand printløsninger, og fra vores kontor i København tilbyder vi landsdækkende salg og service til alle virksomheder, som ønsker at lette og effektivisere hverdagen. Vores løsninger tilpasses den enkelte kunde, og derfor tilbyder vi vores hjælp til alle virksomheder, store som små. Vi indgår altid i tæt samarbejde med vores kunde, så vi i fællesskab finder frem til den helt rigtige løsning.

Vi gør din hverdag nemmere

Vores fornemmeste opgave er at lette og effektivisere din virksomheds hverdag, når det gælder print, kontorartikler og håndtering af digitale- og papirbårne informationer. Vores medarbejdere er alle eksperter på hvert deres felt. Derfor kan vi håndtere alle typer af opgaver og garantere en løsning, som dækker jeres ønsker og behov


​Alle vores løsninger udarbejdes i tæt samarbejde med den enkelte kunde. Vi starter altid ud med en række fortløbende sparringer, hvor vi rådgiver jer omkring vores ydelser. Dernæst tager vi et kig på jeres nuværende løsning og lytter til jeres ønsker og behov. Når først vi har tilegnet os et dybdegående kendskab til jeres virksomhed, skræddersyr vi i fællesskab den optimale løsning, som opfylder alle jeres ønsker. Vi kigger på administrative arbejdsgange, da selv små effektiviseringer i daglige arbejdsgange, kan resultere i væsentlige besparelser af både omkostninger og ressourcer på årsbasis.​

Som kunde er du i fokus

Hos All Office har vi altid vores kunder i fokus, uanset hvor langt i opgaveprocessen vi er. Gennem hele vores eksistens har vores mål været at gøre kundernes hverdag nemmere. At skabe en god kunderelation er en af vores grundværdier i virksomheden, og vi arbejder altid ud fra et princip om, at de bedste løsninger kommer som følge af et tæt samarbejde med kunden. Heraf er kundesamtaler en naturlig del af vores arbejdsgang, hvor vi gør en dyd ud af at lytte til den enkelte kunde, dennes ønsker og behov.

Vi går altid ydmygt til en opgave og med åbent sind. På trods af vores mange års erfaring i branchen, er vi altid opsatte på både at lære fra os og samtidig tilegne os mere viden. Dette er en væsentlig del af vores udvikling, så vi kan blive endnu bedre til at løse vores opgaver. Derfor er vi altid åbne for nye ideer fremsat af kunden, og vi vil forsøge at finde en løsning på opgaven, også selvom løsningen ikke måtte være en del af vores nuværende sortiment.

All Medico

En stor del af vores kundegruppe består af klinikker, bl.a. tandlæger, fysioterapeuter, kiropraktorer, læger og dyrlæger. For at gøre netop jeres hverdag nemmere har vi etableret et søsterselskab; All Medico, og derigennem udvidet vores produktsortiment, så vi nu også kan tilbyde jer laserudstyr. Med laserudstyr i klinikken får I udover muligheden for at tilbyde jeres klienter et kortere behandlingsforløb med den nyeste og veldokumenterede behandlingsform, mere tid til den enkelte klient, til flere behandlinger eller til administrativt arbejde. Alt sammen noget der kan medvirke til en nemmere hverdag i jeres klinik.

 

Vi har naturligvis også en privatlivs- og datapolitik samt salgs- og leveringsbetingelser, som du kan læse, hvis du ønsker at vide mere herom.

CVR-nr.:​ 34047170