Printløsninger til store og små virksomheder​

​Hos All Office hjælper vi virksomheder med skræddersyede printløsninger, som optimerer de daglige dokumentrutiner. Derved bliver hverdagens håndtering af digital- og papirbåret information lidt smartere og langt mere effektiv. Vi leverer printløsninger til virksomheder i hele Danmark.

Samtidig kan din virksomhed med en printerløsning fra All Office også efterkomme de krav, som den nye persondataforordning stiller. Med vores printerløsning til erhverv er det nemlig kun den person, der printer ud, som kommer til at håndtere dokumentet fysisk.

Besparelser ved at benytte effektive printløsninger

​Selv en mindre effektivisering af de daglige arbejdsgange kan løbe op i væsentlige ressource- og omkostningsbesparelser på årsbasis. Men gevinsten ved at effektivisere ens printløsninger er dobbelt, fordi effektiviseringen også bidrager til at gøre virksomheden mere konkurrencedygtig. Det sker ved, at medarbejderne nemmere og hurtigere kan dele og få adgang til værdifuld information.

Kontakt All Office for at få rådgivning og et tilbud på effektive printløsninger. Ring til os på telefon 70 60 60 25 eller benyt kontaktformularen.

Vi tilbyder​

Print​ere

Vi er certificeret HP, Xerox, Lexmark og Sharp Partner, og vi kan levere alle printløsninger fra HP, Xerox, Lexmark og Sharp. Alle vores printere har en høj driftssikkerhed og høj printkvalitet.

Den simple printer er uden sammenligning den billigste printløsning til virksomheden, og den opfylder det grundlæggende behov, nemlig at printe dokumenter.

Kopimaskiner/MFP​

Det kræver en effektiv og sikker dokumentproduktion, når man driver en moderne virksomhed. Vi kan tilbyde en bred vifte af MFP'er.

De er energieffektive og fører derved til besparelser på driftsomkostningerne. Samtidig er de nemme at udvide med større printløsninger, efterhånden som behovet vokser.

Produktion​

Vi kan for eksempel levere en højhastigheds-MFP fra Xerox, Canon & Sharp. Du kan vælge farve eller sort/hvid. Den er ideel til egen udskrivning, reprografiske afdelinger og produktionsmiljøer på basisniveau.

De er holdbare, pålidelige og overraskende energieffektive. Dertil kommer, at vores printløsninger giver mulighed for udskrivning af store volumener, ligesom der er et stort udvalg af efterbehandlingsmuligheder.

​Produktsortiment​

​Sharp, Lexmark, HP, Canon og Xerox udvikler effektive printløsninger, der giver hurtigere og mere effektive arbejdsmetoder og gør alle processerne langt mere produktive. Der er et bredt udvalg lige fra pladsbesparende multifunktionsmaskiner til alsidige sort/hvid- og farvemultifunktionssystemer.

Printerløsninger med virksomhedsprocesser in mente

Printløsninger skal fungere ud fra dit nuværende setup, og det er vi hos All Office bevidste om. Vi tilbyder løsninger, der matcher arbejdsprocesserne og kravene i din virksomhed, fordi vi ved, hvor vigtigt det er, at elektronikken og de integrerede systemer ikke er en hæmsko for medarbejderne. Tid er penge, og et minut mere brugt hver eneste gang ved printeren kan være lang tid i sidste ende.

Vi udvikler og evaluerer konstant vores produkter baseret på intern revision samt den feedback, som vi får fra vores kunder, så vi altid kan levere den mest brugervenlige løsning. Og det er uanset, om det drejer sig om en printer til erhverv, kopimaskine til erhverv eller en kombineret løsning. Hør nærmere om dine muligheder for både køb og leje af kopimaskine og printer.

Setup til erhverv: Hvordan adskiller printer og kopimaskine til erhverv sig fra privat brug?

Printløsninger til erhverv og privat er vidt forskellige. Der er markant større krav til effektivitet, sikkerhed og miljø til erhverv, fordi en virksomheds volumen af printet papir er mange gange så stor som det private forbrug, og samtidig kommer mange forskellige personer dagligt i kontakt med printeren.

Det stiller store krav til datasikkerheden, fordi de printede dokumenter ofte indeholder følsomme oplysninger om enten medarbejdere eller kunder. Og det er naturligvis ikke alle i en virksomhed, der skal have fuld adgang til alle data – særligt ikke i store virksomheder med mange organisatoriske lag.

​Derfor kræver en printerløsning, hvad enten det er printere eller kopimaskiner til erhverv, et setup, som kun tillader dokumenterne at blive behandlet af de rette personer. Dette sikres via et 2-trins setup:

  1. Printordren afgives af en person.
  2. ​Personen skal godkendes via en identifikationsproces i printeren for at få printet sine dokumenter ud.

Dette sikrer:

  • Stærk databeskyttelse: Dokumenterne kommer kun i hænderne på den, der har afgivet ordren.
  • Beskyttelse af miljøet: Alle ordrer godkendes først ved printeren, hvorfor der sidst på dagen ikke ligger 100 siders spildt papir.
  • Økonomisk besparelse: I forlængelse af ovenstående punkt sparer du også penge til printpapir, hvis du ikke spilder det på udskrivninger af dokumenter, som du fortryder.

Det er dog ikke nødvendigvis kun den enkelte person, der kan få tilladelse til at printe ud. Du kan tildele forskellige grupper eller organisatoriske lag samme adgang, hvis de behandler samme arbejdsområde og kunder, så kollegaer i samme gruppering kan afhente eller benytte dokumenterne på lige fod med den person, som printer ud. Det er altså muligt at designe din egen identifikationsproces, når du arbejder med printer og kopimaskiner til erhverv.

CVR-nr.:​ 34047170