Skærmløsninger​

Skærme til alle formål

Hos All Office kan vi hjælpe din virksomhed med at finde den helt rigtige skærmløsning til jer. Vi tilbyder et stort udvalg af professionelle skærme med mange anvendelsesmuligheder; uanset om I har brug for en skærm til digital skiltning, til online møder eller til brug af interaktiv kommunikation, så kan vi hjælpe.

Skærme af højeste kvalitet, der dækker alle behov

I takt med at kommunikation i stigende grad foretages digitalt, hvor alt fra præsentationer til møder afholdes på tværs af lokationer, stilles der i dag større krav end nogensinde til skærmløsninger, der kan opfylde de enkelte formål. Heraf er behovet for effektive og pålidelige skærmløsninger stort – og her kan vi hos All Office hjælpe.

​​

Vi leverer skærme af højeste kvalitet og tilbyder et stort udvalg af alle størrelser og formater. Alle vores skærme har den højest tilgængelige opløsning på markedet, mens lysstyrken kan reguleres efter behov, så de er synlige og let læselige uanset placering. Ligeledes kan alle vores skærme monteres på alle leder og kanter, så de kan hænges op på den vægplads, der måtte være tilgængelig. Det giver dermed jer mulighed for at udnytte jeres kontorarealer mest optimalt uden at gå på kompromis med skærmløsningen.


​Interaktive skærme med høj brugervenlighed

Interaktive skærmløsninger udbreder sig i stigende grad, da disse åbner op for helt nye muligheder, hvad end der er tale om skiltning, møder eller præsentationer. Og med vores produkter er I garanteret ubesværet samarbejde, kommunikation og deling af information. I samarbejde med Sharp tilbyder vi interaktive touch skærme med en unik brugervenlighed og hurtigt-reagerende teknologi, som sikrer jer optimale betingelser for at fokusere på og løse jeres interne opgaver. Alle skærme har en stor pallette af højteknologiske applikationsværktøjer, der kan anvendes til en lang række formål uanset erhvervsbranche. Dertil kan værktøjerne integreres med eksisterende software
​og hardware, som i dag anvendes i din virksomhed.


For at se denne Youtube video skal du acceptere marketing cookies

Administrer samtykke

Alt den nyeste teknologi samlet i én løsning

Fordelene ved at have store skærme ophængt i din virksomhed er mange, hvad end deres formål er skiltning eller til brug ved møder. Du bestemmer selv indhold, og med den rette opløsning og lysstyrke vil de automatisk fange alles blikke. Vores udvalg af Large Format Displays er stort, og skærmene kan alle anvendes til forskellige formål.

Ønsker I en skærm spækket med al den nyeste teknologi, den højeste opløsning og de skarpeste farver, så tag et nærmere kig på nogle af vores 4K-UHD-modeller. 4K skærme har fire gange så mange pixels som Full HD-skærme, hvorfor farvegengivelsen tages til helt nye højder. Vores 4K-skærme findes i flere forskellige størrelser og egner sig til både skiltning og møder.

I flere tilfælde er en enkelt skærm ikke nok til at tjene formålet, hvorfor man I stedet har brug for en hel videovæg. Med vores løsning vil I være garanteret en videovæg, der opfylder alle jeres ønsker. Vi leverer videovægge i forskellige størrelser, og vores løsninger tilpasses den tilgængelige vægplads. Takket være skærmenes ultratynde frontramme kan de placeres tæt op ad hinanden. Derved virker de enkelte skærme ikke forstyrrende, men giver derimod den helt rette, dynamiske effekt.

CVR-nr.:​ 34047170