Fakturahåndtering​

​Elektronisk fakturahåndtering sikrer en strømlinet proces

All Office tilbyder elektronisk fakturahåndtering til alle virksomheder. Vores løsning sikrer ikke blot en mere strømlinet proces, når det kommer til indkøb og betaling, men den reducerer også mængden af alt det nuværende manuelle arbejde omkring oprettelse og håndtering af fakturaer. Risikoen for ekstra regninger som følge af glemte betalinger eller forsvundne regninger vil også høre fortiden til – alt sammen takket være vores løsning.

​Fakturahåndtering – hvad vi kan tilbyde

Hos All Office er vi specialister, når det kommer til softwareløsninger omhandlende både indgående og udgående forretningsdokumenter. Derfor er vi stolte over vores elektroniske fakturahåndtering, som sikrer dig reducerede omkostninger og samtidig det fulde overblik over hele processen.

Overgangen fra din nuværende løsning til vores elektroniske vil forløbe let og elegant. Alle elektroniske fakturaer behandles med samme overvågenhed og præcision, som var det udført manuelt. Dertil har du altid fuld kontrol over hele processen, hvor du både kan skabe dig det overordnede overblik over hele systemet og samtidig dykke helt ned og følge, hvor den enkelte faktura befinder sig i processen, og hvilken status den har.

Få fuldt overblik over alle dine fakturaer

Det automatiserede workflow omkring elektronisk fakturering har ingen betydning for, hvordan den enkelte faktura behandles sammenlignet med tidligere. Alle fakturaer kontrolleres nøje, så snart de modtages, og takket være integrerede påmindelser sikres det, at alle fakturaer betales til tiden.

Risikoen for ekstra omkostninger som følge af oversete, glemte regninger er lig 0, da vores løsning giver garanti for, at ingen regninger forsvinder eller glemmes; hvad end dine fakturaer modtages som e-faktura, sendt som PDF-format i mails eller bliver indscannet, så behandler workflowet det automatisk. Samtidig kan du administrere alle virksomhedens fakturaer, uanset om du sidder på kontoret eller er på farten, da du let kan tilgå disse på internettet, mobiltelefonen eller via mail

Reduceret manuelt arbejde

Kvalitet og integritet er to nøgleord hos All Office, hvilket også afspejler sig i vores løsning til professionel fakturahåndtering. Vores automatiserede workflow håndterer alt fra matchning til kontering af fakturaer. Matchningen foretages mod alle indkøbsordrer, både på total- og linjeniveau, indgåede aftaler eller referencer angivet på den enkelte faktura. Skulle det derfor vise sig, at der for en faktura allerede forefindes en godkendt kontering, flyttes denne direkte til betaling i jeres økonomiregnskab.

Gennem en automatiseret proces er din virksomhed garanteret en mere effektiv håndtering af alle modtagne fakturaer. Her vil størstedelen strømme lige igennem workflowet, mens kun en begrænset mængde vil afvige fra processen og dermed kræve manuel håndtering. Samlet set frigives der derved flere ressourcer i din virksomhed, som i stedet kan anvendes på andre arbejdsopgaver.

Vi hjælper dig godt i gang

Hos All Office tilbyder vi kvalitetsløsninger skræddersyet til den enkelte virksomhed uanset størrelsen på denne. Vi indgår altid i et tæt samarbejde med vores kunder, hvor vi lytter til ønsker og behov. Gennem statusmøder tager vi et kig på din nuværende løsning, identificerer dine behov og finder i samarbejde frem til den ideelle løsning for dig.

For at se denne Youtube video skal du acceptere marketing cookies

Administrer samtykke

CVR-nr.:​ 34047170