Follow Me printing: Total kontrol over print, kopiering, scanning og fax

​Med en Follow Me print-løsning fjernes unødvendig udskrivning, og du er automatisk med til at understøtte miljøforbedringer i organisationen og skaber muligheder for at fordele omkostningerne for brug af print-funktionen (fx afdelingsbestemt).

Intuitivt og enkelt at anvende

All Office leverer forskellige typer af løsninger for Follow Me printing. Det som kendetegner vores løsninger er deres enkle opbygning, som betyder kortere installering og implementering. Systemadministratoren har fuld adgang til administration og konfiguration via et intuitivt webinterface.

Hvad betyder Follow Me printing?

En Follow Me print-løsning giver brugerne mulighed for at udskrive til en centraliseret virtuel kø, hvorefter udskriftsjobbet sættes på pause, indtil brugeren logger ind på en vilkårlig printer for at frigive printjobbet. Dette er bl.a. med til at sikre:

  • Forbedret sikkerhed og tilgængelighed
  • Reducering af IT-administratorer til administrering af drivere og printkøer
  • Reducering af unødvendig udskrivning på op til 20% hos kontorintensive virksomheder

Derudover giver Follow Me printing mulighed for at definere og tilpasse regler for udskriftskontrol, der kan være med til effektivt at reducere unødvendige print, sænke papirforbrug og ændre brugernes udskriftadfærd. Dette kan eksempelvis ske gennem:

  • Automatisk flytning af større udskriftsjob til dedikerede højvolumen printere.
  • Pop-op advarsler om unødig miljøpåvirkning ved udskrivning af e-mails.
  • Automatisk konvertering til gråtoner og duplex.
  • Reducere eller fjerne muligheden for farveprint for udvalgte brugergrupper.
  • Forslag til billigere printmuligheder

I overensstemmelse med GDPR

​Mange virksomheder er blevet påvirket af den nye persondataforordning, som sætter højere krav til beskyttelse af persondata og information. Med Follow Me printing kan du give specifikke personer og niveauer af medarbejdere adgang til visse tilladelser på printeren, så kun relevante medarbejdere kan udskrive dokumenterne.

Falder Datatilsynets hammer, kan det resultere i store bøder. De nye regler ikke så meget anderledes end de gamle; de er blot blevet skærpet og blevet mere konkrete. Men bøderne er i en anden størrelsesordning, og overholdes reglerne ikke, kan det mærkes på virksomhedens økonomi.

Hvordan virker Follow Me printing?

​Follow Me printing er en 2-trins printproces, som har til formål både at mindske papirspildet samt at beskytte informationer og data, som bliver printet ud. Metoden er velkendt i alle former for viksomheder, brancher og forskellige størrelser. Derudover bl.a. på offentlige biblioteker, universiteter og skoler. Typisk tildeles der en bestemt bruger eller en gruppe via et ID, login eller lignende, og når der så printes ud, vil printeren kræve fremvisning af ID eller benyttelse af login igen, før den udskriver dokumenterne.

  1. Brugeren udfører en printordre på computeren, som går til en printer, der også potentielt benyttes af andre.
  2. ​Printeren beder om ID/login, før den kan udføre handlingen. Brugeren indtaster sit ID, og printeren godkender og printer de ønskede dokumenter
​​

I virksomheder og på universiteter har hver enkelt person som oftest sit eget personlige login, mens der på de offentlige biblioteker bliver tildelt det ID, som den computer, der benyttes, har. Uanset om du har et permanent ID, som i virksomheder og på universiteter, eller et midlertidigt login, som i offentlige rum som biblioteker, er identifikationsprocessen principielt den samme. Fordi den proces er kernen i Follow Me printing.

Follow Me printing kendes også under navne som pull printing, release printing, personal printing, secure pull printing med mere. Støder du på ovenstående begreber, ved du nu, at vi har med Follow Me printing at gøre.

CVR-nr.:​ 34047170