Kom og bliv inspireret til hvordan Workplace kan gavne din virksomheds kultur og måde at arbejde på

Er I over 250 ansatte i din virksomhed, vil det give rigtig god mening for jer at benytte Workplace. Derfor kan du lige nu tilmelde dig workshoppen, hvor vores Workplacespecialister vil inspirere dig med Workplace og give dig en masse viden om måden at arbejde med det på. På dagen vil Philippe Benamara fra Facebook også være til stede. Det hele finder sted d. 29. september kl. 09.00 – 10.30.

Gør din virksomhed tættere forbundet

Workplace er et kommunikationsværktøj der forbinder alle i din virksomhed, også selvom de arbejder hjemmefra, på farten eller på en anden lokation. Brug familiære features som grupper, chat, rooms og live video for at få folk til at snakke og arbejde sammen.

Nå ud til alle

Workplace gør det nemt at nå ud til alle i din virksomhed, fra hovedkontoret til fx en butik på en helt anden lokation. Nå ud til de rette personer på det rette tidspunkt med grupper. Fang folks opmærksomhed med live videoer. Mål på indvirkningen med featuren insights. 

Kommuniker med alle

Dine ansatte har gode idéer. Workplace giver alle en stemme så du kan drage nytte af deres viden. Få øjeblikkelig feedback igennem kommentarer og reaktioner. Åben snakken for alle med auto oversættelse af tekster. Få inputs på beslutninger med afstemninger og undersøgelser.

Workplace for alle

Workplace er nemt, sikkert og forbinder alle, uanset om de arbejder back office eller front office. Styr dine medarbejdere igennem G Suite og Azure. Få ansatte som ikke har en firma e-mail på Workplace med adgangskode.

Kort og godt

Du får en masse inspiration, og mulighed for at stille spørgsmål til vores produktspecialister.

Program for dagen:

 • Introduktion til Workplace from Facebook
  ​v. Mikkel Guldfeldt fra All Office
 • Workplace historien - Hvordan bruger Facebook selv Workplace
  ​v. Philippe Benamara fra Facebook
 • Hvorfor valgte Egmont Workplace from Facebook
  v. Nikolaj Marquard fra Egmont
 • Launch af Workplace
  ​v. Christian Borum fra Crayon

​​

Det hele finder sted i vores lokaler på Fjeldhammervej 19C, 1. sal, 2610 Rødovre, og du kan tilmelde dig her på siden.

​​​​

CVR-nr.:​ 34047170