​Workplace

Workplace er en virksomhedsfokuseret version af Facebook, som skaber et rum til samarbejde med et look og funktioner magen til dem, du kender fra din private Facebookprofil. Din private Facebookprofil har intet med din arbejdsprofil på Workplace at gøre, så du skal ikke bekymre dig om at dit privatliv og dit arbejdsliv smelter sammen.

Hvorfor få Workplace?

Workplace har potentialet til for alvor at ændre måden vi samarbejder på. Det kan integreres i mange af de samarbejdsværktøjer, der benyttes i dag. Derudover har det praktisk talt ingen læringskurve for dem som i forvejen kender og benytter Facebook. Vi tror på at Workplace er kommet for at blive og i nær fremtid vil være en stor konkurrent til kommunikationsplatforme som Slack og Microsoft teams.

Arbejds- og kommunikationsværktøjer der ændrer alting

Kommuniker, samarbejd og få kontakt på tværs af computer og mobil ved hjælp af kendte funktioner som f.eks. grupper, chat og videoopkald - fordi alt er muligt, når folk samarbejder.

Workplace berører alle som har brug for kommunikationsværktøjer, og har samtidig en stor effekt på andre kommunikationsværktøjer som Slack, Trello og Atlassian værktøjer. Der vil desuden løbende komme flere integrationer til som gør arbejdet og kommunikationen endnu bedre og mere intuitiv på Workplace.​

​Øjeblikskommunikation, når som helst, hvor som helst

Bryd e-mailkæden med chat og krystalklare videoopkald for 1:1 eller gruppesamtaler på tværs af computer og mobil. Sæt alle i kontakt – fra bestyrelseslokalet til eksterne grupper. På farten er den intuitive app værd at benytte, så du altid er up to date med hvad der rør sig på arbejdspladsen og har den seneste information lige ved hånden.

Samarbejd med projekter

Grupper er private steder, hvor man kan diskutere projekter, administrere oplysninger, dele dokumenter og samarbejde. Opret så mange, du vil, inviter de personer, du behøver (fra dit eget team eller fra andre organisationer), og kom i gang med arbejdet.

De oplysninger du behøver. Og ikke andet

Nyheder bruger avanceret teknologi til at vise dig opslag fra de personer og projekter, du interesserer dig for, så du kan holde trit med vigtige virksomhedsopdateringer, mens du filtrerer resten fra. Til gengæld sikres det, at dine opslag bliver set af de rette personer på det rette tidspunkt.

CVR-nr.:​ 34047170